Kanadoje kandidatas į parlamentą darbo metu šlapinosi į puodelį

Toronto verslininkas, kuris kėlė savo kandidatūrą į parlamentą su konservatorių ministru pirmininku Stephenu Harperiu, iškrito iš varžybų, nes vaizdo įraše buvo užfiksuota, kaip vyras nusišlapino į kavos puodelį, rašo „The Guardian“.

Kandidatas į puodelį nusišlapino, kai atliko buitinės technikos remonto darbus kliento namuose.<br>„123rf“ nuotr.
Kandidatas į puodelį nusišlapino, kai atliko buitinės technikos remonto darbus kliento namuose.<br>„123rf“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 8, 2015, 8:12 PM, atnaujinta Oct 16, 2017, 8:08 PM

Naujienos apie tai, kad toks Jerry Bance poelgis buvo užfiksuotas vaizdo įraše, kai šis atliko remonto darbus kliento namuose, karūnavo ir taip prastą S.Harperio savaitę: Kanadoje prasidėjo nuosmukis, o politiko laukia perrinkimas.

J.Bance vadovauja buitinės technikos remonto įmonei, o Kanados transliavimo korporacija(Canadian Broadcasting Corporation) rengė reportažą apie remonto bendroves.

Korporacija panaudojo 2012 metais paslėptas kameras ir užfiksavo, kaip J.Bance darbo metu nusilengvino į puodelį ir išpylė šlapimą į kriauklę. Namų šeimininkas tuo metu buvo kitame kambaryje.

Vyras ketino dalyvauti rinkimuose, kurie Toronte vyks spalio 19 dieną. Bet konservatorių partijos atstovas pirmadienį paskelbė, kad J.Bance jau nebėra laikomas kandidatu.

Verslininkas pranešime teigė, kad „labai gailisi“ dėl šio poelgio, tačiau toks incidentas esą neatspindi jo, kaip žmogaus ir profesionalo.

Opozicijos partijos, Naujųjų demokratų, lyderis Tomas Mulcairas nepraleido progos pašiepti J.Bancą ir konservatorius.

„Jis, matyt, puikiai išmano Stepheno Harperio nutekėjimo ekonomikos teoriją (angl. trickle-down theory of economics)“, – sakė T.Muclairas.

Kanados transliavimo agentūra taip pat pranešė, kad konservatorių kampanija atsisakė ir dar vieno kandidato, Timo Dautaudo.

Jis buvo atpažintas tinklalapio „Youtube“ vaizdo įrašuose, kuriuose vyras krėtė netaktiškas išdaigas telefonu: T.Dautaudas skambinėjo negalią turintiems žmonėms ir šaipėsi iš jų.

„Tai tik parodo, kad kandidatams mes keliame aukščiausius standartus, o šie du asmenys jau nebėra kandidatai“, – sakė Konservatorių partijos ministras pirmininkas S.Harperis.

Praėjusią savaitę vyriausybės agentūra paskelbė, kad Kanadoje buvo užfiksuotas antras ketvirtis iš eilės, kurio metu ekonomikos lygis slinko žemyn. Susiklosčiusi situacija atitinka ekonomistų nuosmukio apibrėžimą.

S.Harperio vyriausybė yra kritikuojama ir užsienyje dėl to, kad slegiant migrantų krizei ji nesiima pakankamai veiksmų padėti Sirijos pabėgėliams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.