Paryžiuje rastas siriškas pasas keliavo per Balkanus

Balkanų pareigūnai atseka,

Vis dar neaišku, ar tas siriškas pasas yra tikras, ar padirbtas, ar jis priklausė tam žuvusiam sprogdintojui.<br>AP asociatyvi nuotr.
Vis dar neaišku, ar tas siriškas pasas yra tikras, ar padirbtas, ar jis priklausė tam žuvusiam sprogdintojui.<br>AP asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP, BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 15, 2015, 4:09 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 8:49 AM

Graikijos pareigūnai pranešė, kad šio paso savininkas atvyko į šalį spalio 3 dieną per Lero salą rytinėje Egėjo jūros dalyje. Ta sala dešimtys tūkstančių nuo karo ir skurdo bėgančių žmonių naudojosi kaip vartais į 28 valstybių Europos Sąjungą (ES).

Serbijos policija sako, kad jis spalio 7 dieną užsiregistravo prie šios šalies sienos su Makedonija perėjos.

Kroatijos policija nurodo, kad jis spalio 8-ąją buvo patikrintas viename pabėgėlių centre. Policijos atstovė Helena Biočič sekmadienį sakė, kad tas vyras nebuvo pažymėtas kaip įtartinas ir tęsė savo kelionę Vengrijos ir Austrijos link.

Vis dar neaišku, ar tas siriškas pasas yra tikras, ar padirbtas, ar jis priklausė tam žuvusiam sprogdintojui. Europos pareigūnai sako, jog vyksta gyva prekyba padirbtais siriškais pasais, kad žmonės Europos Sąjungoje lengviau gautų pabėgėlių statusą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.