Meksikoje nužudytas ir sudegintas kunigas

Prieš kelias dienas dingusio

Prieš kelias dienas dingusio kunigo Erasto Pliego de Chesaus palaikai antradienį buvo rasti Pueblo valstijoje.<br>Reuters/Scanpix asociatyvi nuotr.
Prieš kelias dienas dingusio kunigo Erasto Pliego de Chesaus palaikai antradienį buvo rasti Pueblo valstijoje.<br>Reuters/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 18, 2015, 10:23 AM, atnaujinta Oct 4, 2017, 12:58 AM

Policijos duomenimis, dvasininkas iš Kujoako municipijos buvo rastas Nopalukano miestelyje. Ant jo kūno matyti sužalojimų pėdsakai, lavonas buvo sudegintas.

Paskutinį kartą kunigą matė važiuojantį savo automobiliu prieš kelias dienas. Vietos gyventojai sunerimo, kai dvasininkas kelis kartus praleido pamaldas. Jo namuose buvo rasta kraujo pėdsakų.

De Chesaus nužudymo priežastys tiriamos. Šis nusikaltimas – anaiptol ne pirma tokio pobūdžio piktadarybė Meksikoje. 2014 metais Gerero valstijoje, garsėjančioje dideliu nusikalstamumu, buvo nužudytas dar vienas dvasininkas. O anksčiau ten buvo rasti kunigo iš Ugandos Johno Ssenyondo palaikai. Prieš savo dingimą jis atsisakė krikštyti vieno iš tenykščių kriminalinių lyderių vaiką. Po to jį pagrobė ir išsivežė nežinoma kryptimi ginkluoti žmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.