Princas Williamas tapo eismo nelaimės liudininku

Princas Williamas tapo siaubingos eismo nelaimės liudininku, kai vienas iš

Princas Williamas tapo siaubingos eismo nelaimės liudininku, kai vienas iš jo palydos motociklininkų susidūrė su taksi automobiliu.<br>AP nuotr.
Princas Williamas tapo siaubingos eismo nelaimės liudininku, kai vienas iš jo palydos motociklininkų susidūrė su taksi automobiliu.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2015, 2:50 PM, atnaujinta Oct 3, 2017, 7:47 PM

Incidentas įvyko Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos atstovui grįžtant į savo rezidenciją Kensingtono rūmuose iš viešo renginio onkologinėje ligoninėje „Royal Marsden“, pietvakarių Londone.

Vienas princo automobilį lydėjusių motociklininkų susidūrė su taksi automobiliu ir nukrito nuo motociklo, kuris rėžėsi į netoliese buvusį sodą. Princas sustojo sužinoti, kas atsitiko pareigūnui, tačiau jo apsaugininkai privertė jį važiuoti toliau, rašo britų laikraštis „The Sun“.

„Jis (taksi automobilis) darė staigų posūkį. Išgirdau trenksmą. Pamačiau, kaip (numuštas) pareigūnas lėkė oru“, – pasakojo vienas iš įvykio liudininkų.

Pareigūnas nuvežtas į ligoninę, o Londono policijos atstovas patvirtino, kad jo patirti „sužeidimai pavojaus gyvybei nekelia“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.