V. Putinas patvirtino penktojo Rusijos kariškio žūtį Sirijoje

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas

Ketvirtadienį per priėmimą Kremliuje V. Putinas kreipėsi į Rusijos kariškių artimuosius.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
Ketvirtadienį per priėmimą Kremliuje V. Putinas kreipėsi į Rusijos kariškių artimuosius.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 17, 2016, 6:10 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 10:36 AM

Ketvirtadienį per priėmimą Kremliuje V. Putinas kreipėsi į Rusijos kariškių artimuosius. Tarp jų jis paminėjo ir Juliją Žuravliovą. Jos sūnus Fiodoras Žuravliovas, tikriausiai tarnavęs specialiajame dalinyje, žuvo 2015 metų lapkričio mėnesį.

„Reuters“ dar praėjusių metų lapkritį informavo, kad Sirijoje nežinomomis aplinkybėmis žuvo 27 metų Rusijos kariškis F. Žuravliovas. Agentūra pateikė nuotraukų iš laidotuvių Briansko srities Palco gyvenvietėje. Oficialiai ši informacija nebuvo patvirtinta.

„Reuters“ korespondentas, remdamasis vietos gyventojais, pranešė, kad F. Žuravliovas tarnavo specialiajame dalinyje, o per laidotuves buvo paskelbta, kad jis žuvo per komandiruotę Šiaurės Kaukaze.

Iki šiol žuvusių per Sirijos kampaniją Rusijos kariškių sąraše buvo keturi žmonės. Tai – nusižudęs kariškis Vadimas Kostenka (jo tėvas neigė šią mirties versiją), Turkijos karinių oro pajėgų numušto bombonešio Su-24M vadas Olegas Peškovas, per šio lėktuvo įgulos paieškų operaciją žuvęs jūsų pėstininkas Aleksandras Pozyničius ir karinis patarėjas papulkininkis Ivanas Čeremisinas, mirtinai sužeistas per Sirijos mokomojo centro apšaudymą iš minosvaidžių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.