D. Trumpo sesuo gavo grasinantį laišką

Respublikonų partijos kandidatu į

Respublikonų partijos kandidatu į JAV prezidentus siekiančio tapti milijardieriaus Donaldo Trumpo sesuo gavo grasinantį laišką.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
Respublikonų partijos kandidatu į JAV prezidentus siekiančio tapti milijardieriaus Donaldo Trumpo sesuo gavo grasinantį laišką.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-21 06:57, atnaujinta 2017-06-01 03:27

Verslininko sesuo Maryanne Trump Barry dirba Apeliacinio teismo teisėja Pensilvanijos valstijoje. FTB atstovai pareiškė, kad jie „yra informuoti apie incidentą ir glaudžiai bendradarbiauja su Slaptąja tarnyba, taip pat Teismo antstolių tarnyba“.

Penktadienį Niujorke gyvenančiam D. Trumpo sūnui buvo atsiųstas laiškas su įtartinais baltais milteliais. Kaip nustatė teisėsaugos institucijų darbuotojai, medžiaga buvo nepavojinga.

Televizijos kanalo NBC duomenimis, laiškas milijardieriaus sūnui buvo išsiųstas iš Bostono (Masačusetso valstija). Jame anonimas pripažino, kad milteliai nekelia pavojaus gyvybei, bet pagrasino kitą kartą atsiųsti nuodingos medžiagos, jeigu Trumpas vyresnysis nepasitrauks iš kovos dėl JAV prezidento posto. Tada pareigūnai pareiškė, jog dėl incidento niekas nenukentėjo, pradėtas tyrimas.

Šiuo metu D. Trumpas pirmauja tarp respublikonų, pretenduojančių tapti oficialiu partijos kandidatu JAV prezidento rinkimuose, kurie įvyks lapkričio mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.