Briuselio oro uostas „techniškai pasiruošęs“ atidarymui

Briuselio oro uostas pranešė,

Briuselio oro uostas pranešė, kad yra „techniškai pasiruošęs“ vėl atsidaryti po praėjusios savaitės mirtininkų sprogdinimų, tačiau pirmieji skrydžiai numatomi ne anksčiau nei penktadienį vakare.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
Briuselio oro uostas pranešė, kad yra „techniškai pasiruošęs“ vėl atsidaryti po praėjusios savaitės mirtininkų sprogdinimų, tačiau pirmieji skrydžiai numatomi ne anksčiau nei penktadienį vakare.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-31 17:42, atnaujinta 2017-05-30 23:27

Zaventemo oro uosto išvykimo salė buvo smarkai apgadinta per du sprogimus kovo 22 dieną, o šią savaitę oro uoste buvo atliekami laikinos keleivių patikros sistemos bandymai.

„Briuselio oro uosto kompanija gavo leidimus iš ugniagesių tarnybos ir Belgijos civilinės aviacijos valdybos iš dalies atnaujinti keleivinius skrydžius oro uoste“, – sakoma ketvirtadienį paskelbtame oro uosto pranešime.

„Oro uostas techniškai yra pasiruošęs atnaujinti keleivinių lėktuvų skrydžius, panaudojant laikinai keleivių registravimui įrengtą skyrių“, – priduriama jame.

„Tačiau administracija dar turi priimti oficialų sprendimą dėl atidarymo laiko. Iki penktadienio vakaro keleivinių lėktuvų skrydžių iš Briuselio oro uosto nebus“, – nurodoma pranešime.

Laikiname išvykstančių keleivių patikrinimo skyriuje, kuris įrengtas priešais išvykimo salę, per valandą bus galima aptarnauti 800 išvykstančių keleivių, tai sudaro tik 20 proc. ankstesnio pajėgumo.

Atvykstančių keleivių srautas bus nukreiptas, kaip paprastai, per bagažo atsiėmimo ir atvykimo skyrius terminale, kadangi jie buvo „tik nedaug apgadinti ir jau paruošti naudojimui“, pridūrė oro uostas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.