Kremlius atsiprašė Vokietijos laikraščio „Sueddeutsche Zeitung“

Kremlius atsiprašė Vokietijos

Ketvirtadienį tiesioginėje televizijos laidoje V. Putinas pareiškė, kad „Panamos dosjė“ skandale visur „kyšo užsakovų ausys“.<br>AP nuotr.
Ketvirtadienį tiesioginėje televizijos laidoje V. Putinas pareiškė, kad „Panamos dosjė“ skandale visur „kyšo užsakovų ausys“.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2016, 5:35 PM, atnaujinta May 28, 2017, 7:07 PM

Ketvirtadienį tiesioginėje televizijos laidoje V. Putinas pareiškė, kad „Panamos dosjė“ skandale visur „kyšo užsakovų ausys“. Pasak prezidento, dokumentus paskelbęs Vokietijos laikraštis „Sueddeutsche Zeitung“ esą priklauso JAV bankui „Goldman Sachs“. Leidinio generalinis direktorius netrukus pareiškė, kad jo laikraštis neturi nieko bendra su Amerikos banku.

„Čia tikriausiai, ko gera, mano klaida, tų, kurie rengė informaciją, klaida. Jos dar sykį nepatikrinome ir pateikėme prezidentui. Aš turiu omenyje informaciją apie „Sueddeutsche Zeitung“ savininkus“, – sakė penktadienį žurnalistams V. Putino spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas.

Balandžio pradžioje „Sueddeutsche Zeitung“ paskelbė nutekintus Panamos bendrovės „Mossack Fonseca“ dokumentus, rodančius, kad kai kurie pasaulio lyderiai ir jų aplinka naudojosi lengvatinio apmokestinimo schemomis. Dokumentuose figūruoja ir kai kurių rusų iš V. Putino aplinkos pavardės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.