Pilotas sutiko sustabdyti skrydį dėl netikėtos priežasties

Skrydžių bendrovės „Etihad Airways“ pilotai sutiko sulaikyti skrydžiui besiruošiantį lėktuvą, kai du jo keleiviai sužinojo apie mirštantį savo anūką, rašo „The Independent“.

Tuo metu lėktuvas jau buvo ant pakilimo tako.<br>Vida Press nuotr.
Tuo metu lėktuvas jau buvo ant pakilimo tako.<br>Vida Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2016, 4:02 PM, atnaujinta May 28, 2017, 7:25 PM

Pilotas, kuris jau ruošėsi pakilti iš Mančesterio oro uosto, buvo paprašytas jį apsukti ir sugrįžti prie įlaipinimo punkto, nes du jo keleiviai – senjorų pora – gavo žinutę, kad jų anūkas miršta.

Kelionių agentė Becky Stephenson paaiškino: „Lėktuvas iš Mančesterio turėjo skristi į Australiją per Abu Dabį. Jame buvo ir senjorų pora, kuri likus kelioms minutėms iki pakilimo gavo trumpąją žinutę. Joje rašoma, kad poros anūko gyvybė pakibo ant plauko.“

Tuo metu lėktuvas jau buvo ant pakilimo tako, o keleiviai buvo prašomi išjungti mobiliuosius telefonus.

„Pora, gavusi žinutę, papasakojo palydovams, kas atsitiko, ir tikino būtinai turintys sugrįžti. Lėktuvo palydovai nedelsiant apie tai informavo pilotą, kuris sutiko apsukti lėktuvą ir sugrįžti į oro uostą“, – sakė B.Stephenson.

Oro uosto darbuotojai pasirūpino, kad poros bagažas būtų kuo greičiau jiems sugrąžintas, automobilis pristatytas ir seneliai galėtų vykti tiesiai namo.

Senjorai, kurie nesutiko atskleisti savo tapatybės, pasak B.Stephenson, buvo be galo dėkingi pilotui ir oro uosto darbuotojams: „Jie buvo labai laimingi, nes teigė niekada negalėję tikėtis tokio geranoriško poelgio.“

Be to, „Etihad Airways“ pasiūlė porai nuskristi į Australiją kitą kartą pasinaudojant tais pačiais bilietais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.