Iš Kalifornijos į Meksiką veda slaptas narkotikų tunelis

JAV agentai rado platų

JAV agentai rado platų požeminį tunelį, kuriuo iš Meksikos į Kaliforniją buvo gabenamos tonos kokaino ir marihuanos.<br>Stopkadras
JAV agentai rado platų požeminį tunelį, kuriuo iš Meksikos į Kaliforniją buvo gabenamos tonos kokaino ir marihuanos.<br>Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2016, 10:57 AM, atnaujinta May 28, 2017, 4:28 AM

Trečiadienį JAV pareigūnai pranešė, kad 800 m ilgio tunelis vedė iš gyvenamojo namo Tichuanoje į medienos apdirbimo įmonės valdas San Diege. Tunelį aptikę pareigūnai konfiskavo daugiau kaip toną kokaino ir septynias tonas marihuanos.

Tai yra jau tryliktas slaptas per pasienį vedantis tunelis, kurį pareigūnams pavyko patikti nuo 2006 metų. Šią savaitę aptiktas tunelis yra neįprastai platus, jame įrengti bėgiai, apšvietimas ir ventiliacijos sistema.

Pareigūnus nustebino tai, kad tunelis buvo naudojamas ne tik marihuanos, bet ir kokaino gabenimui. Tuneliai dažniausiai įrengiami marihuanos gabenimui, nes ji vežama didesniais kiekiais ir turi stiprų kvapą, todėl narkotikas gali būti nesunkiai aptiktas per patikrinimus pasienyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.