Kolumbijoje sulaikytas labiausiai ieškomas Peru nusikaltėlis

Kolumbijoje sučiuptas labiausiai

Kolumbijoje sučiuptas labiausiai ieškomas Peru nusikaltėlis – narkomafijos bosas Gersonas Galvezas, kurį jau buvo imta vadinti naujuoju Al Chapo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Kolumbijoje sučiuptas labiausiai ieškomas Peru nusikaltėlis – narkomafijos bosas Gersonas Galvezas, kurį jau buvo imta vadinti naujuoju Al Chapo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-05-02 16:52, atnaujinta 2017-05-26 21:43

Jis suimtas prekybos centre Medeljino didmiestyje, spaudos konferencijoje paskelbė Peru vidaus reikalų ministras Jose Luis Perez Guadalupe. Operacijoje dalyvavo abiejų šalių tyrėjai. Narkomafijos bosas buvo kelias savaites stebimas.

Nusikaltėlis pravarde „Sraigė“ Peru buvo ieškomas dėl nužudymo, priklausymo nusikalstamam susivienijimui ir narkotikų prekybos.

Po suėmimo G. Galvezas dėl savo „pavojingumo“ iš karto buvo perduotas Peru. Narkotikų policijos pareigūnai atgabeno jį į Bogotos karinį oro uostą ir įsodino į Peru avialinijų lėktuvą, skrendantį Limos kryptimi.

G. Galvezas dėl nužudymo Peru jau buvo teistas, tačiau 2014-aisiais dėl gero elgesio paleistas iš kalėjimo anksčiau laiko. Tada jis tapo su tarptautiniu narkotikų prekybos tinklu susijusios grupuotės „Barrio King“ vadeiva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.