Vienos policija nukovė peiliais ginkluotą vyrą

Austrijos policininkai nušovė vyrą, kuris juos puolė abiejose rankose laikydamas po peilį. Ankstyvą sekmadienį Vienos policija buvo iškviesta dėl viename bute pasigirdusių moters riksmų – juos pasitiko virtuviniais peiliais apsiginklavęs vyras Ismailis S., rašo „The Local“.

Vienos policininkai nušovė peiliais ginkluotą vyrą, kuris atsisakė pasiduoti ir puolė pareigūnus.<br>„Reuters“/“Scanpix“ asociatyvioji nuotr.
Vienos policininkai nušovė peiliais ginkluotą vyrą, kuris atsisakė pasiduoti ir puolė pareigūnus.<br>„Reuters“/“Scanpix“ asociatyvioji nuotr.
Vienoje policija nukovė ginkluotą vyrą.<br>„123rf“ nuotr.
Vienoje policija nukovė ginkluotą vyrą.<br>„123rf“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 19, 2016, 3:19 PM, atnaujinta May 18, 2017, 10:38 AM

„Vyras pradėjo šėlti ir sugadino kelis daiktus“, – aiškino policijos atstovas Patrickas Maierhoferis.

Su teisėsauga dėl moters riksmų ir įvairių bute pasigirdusių garsų susisiekė keli jos kaimynai. Kai keturi policininkai priartėjo prie trečiame aukšte esančio buto, 37-metis Ismailis S. išėjo pro praviras duris nešinas dviem peiliais.

Policininkai liepė Ismailiui S. ant žemės padėti savo ginklus, tačiau jis atsisakė ir „puolė pareigūnus su dviem 20 centimetrų ilgio virtuviniais peiliais“.

„Jis nesustojo bėgti link policininkų, todėl į jį buvo šauta“, – sakė P.Maierhoferis.

Nebuvo aišku nei kiek policininkų šovė į ginkluotą vyrą, nei kiek šūvių iš viso buvo paleista. Pasak liudininkų, nuaidėjo keturi šūviai.

Pašautas Ismaelis S. laiptinėje sukniubo ir mirė vietoje. Policija vyro 30-metę žmoną rado bute ir ją išsivežė.

Liepos mėnesį įvyko panašus incidentas. Tą kartą Vienoje vyko susišaudymas tarp policininkų ir parduotuvę apiplėšusio vyro. Žuvo vienas policininkas – Danielis S. – ir iš Bosnijos kilęs plėšikas.

Du parduotuvės „Billa“ darbuotojai buvo paimti įkaitais ginkluoto plėšiko. Į tylų parduotuvės aliarmą sureagavo trys policininkai. Kai plėšikas pabėgo iš parduotuvės, jį nukovė ginkluotas policijos būrys WEGA.

Plėšiko bendrininkas – austras vardu Wolfgangas A. – buvo sulaikytas kelios dienos po to. Manoma, kad šis vyras ketino padėti savo bendrininkui pabėgti iš įvykio vietos automobiliu. Wolfgango A. namuose policija rado daugybę pavojingų ginklų ir šovinių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.