H.Clinton prieš D.Trumpą – paaiškėjo, kuris dabar populiaresnis

[[ge:lrytas:lrytas:894457]]

H.Clinton lenkia savo varžovą populiarumo apklausose.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
H.Clinton lenkia savo varžovą populiarumo apklausose.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 27, 2016, 11:30 AM, atnaujinta May 14, 2017, 7:25 PM

Rugpjūčio 22–25 dienomis vykdytos apklausos rezultatai rodo, kad 41 proc. respondentų lapkričio 8 d. vyksiančiuose rinkimuose balsuotų už H.Clinton, o D. Trumpą prezidentu norėtų matyti 36 proc. apklaustųjų. 23 proc. apklaustų amerikiečių nenorėjo atsakyti į klausimą, buvo neapsisprendę arba teigė iš viso neketinantys balsuoti.

Buvusi JAV valstybės sekretorė H.Clinton prieš nekilnojamojo turto magnatą D. Trumpą pirmavo nuo pat liepą paskelbtų oficialiųjų Demokratų ir Respublikonų partijų nominacijų.

Ją remiančių rinkėjų skaičius svyravo tarp 41–45 proc., o labiausiai nuo savo varžovo  H.Clinton buvo atsiplėšusi 12 procentinių punktų.

Praėjusią savaitę D. Trumpas savo varžovės atžvilgiu negailėjo kaltinimų, kad būdama valstybės sekretore ji sprendimus priimdavo ir atsižvelgusi į tai, kas aukojo jos šeimos labdaros fondui.

H.Clinton tokius kaltinimus paneigė. Į viešumą ir vėl iškilo jos susirašinėjimas privačiu elektroniniu paštu, nepriklausančiu JAV Valstybės departamento serveriams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.