Motinos poelgis pašiurpino: tokiems tėvams negalima turėti vaikų

Vašingtone, Montesane, prie Wynoochee upės vietiniai mėgsta leisti savo laisvalaikį. Šioje vietoje ilsėjęsis Kaylubas Fawley nufilmavo šokiruojantį vaizdelį, kaip keturmetis vaikas numetamas į upę nuo tilto.

Kitą dieną K.Fawley nufilmuotą vaizdelį patalpino feisbuke su prierašu „štai kas nutinka, kai tėvams nerūpi jų vaikai“.<br>Stopkadras
Kitą dieną K.Fawley nufilmuotą vaizdelį patalpino feisbuke su prierašu „štai kas nutinka, kai tėvams nerūpi jų vaikai“.<br>Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2016, 4:12 PM, atnaujinta May 14, 2017, 9:18 AM

K.Fawley su draugais į šią vietą traukia jau ne pirmus metus, su draugais plaukioja upėje ir net šokinėja į ją nuo tilto.

„Taip esame šokinėję taip ilgai, kad žinome, kaip tai padaryti nesusižeidžiant, – 18-metis pasakojo „Washington Post“. – Bet mes taip pat žinome tokio šokinėjimo pasekmes. Turi būti atsargus“.

Vaikinas buvo šokiruotas, kai praėjusią savaitę ilsėdamasis prie upės išvydo nuo tilto nuskriejantį keturmetį vaiką. Jis išsitraukė savo mobilųjį telefoną ir viską nufilmavo.

„Pasižiūrėjau aukštyn ir nustebau, kad ant tilto yra vaikas, iškart pradėjau filmuoti. Kažkoks vyras išmetė vaiką nuo tilto žemyn į upe ir šis nusileido į vandenį ant kaklo. Akimirkai panėrė po vandeniu ir vėl išniro, nes vilkėjo gelbėjimosi liemenę. Vaikas visą laiką rėkė“, – pasakojo vaizdo įrašo autorius.

Upėje plaukioję žmonės apie šį incidentą iškart pranešė policijai, rašo independent.co.uk.

Kitą dieną K.Fawley nufilmuotą vaizdelį patalpino feisbuke su prierašu „štai kas nutinka, kai tėvams nerūpi jų vaikai“.

Vaiko mama, kaip girdisi įraše, tuo metu, kai jos keturmetis metamas į vandenį, juokiasi. Aukštis, nuo kurio numestas vaikas, galėjo būti nuo aštuonių iki 12 pėdų, priklausomai nuo to, kiek pastaruoju metu lijo.

„Kai vaikas nusileido ant vandens, galvojau, kad susilaužė kaklą. Dažniausiai žmonės, šokinėjantys nuo šio tilto, yra mano amžiaus arba dar vyresni“, – „Washington Post“ pasakojo 18-metis vaizdo įrašo autorius.

Jo draugas, 19-metis Jones, taip pat stebėjęs šį įvykį, teigė, kad mažametis vos neatsitrenkė į metalinę siją ir vos išvengė smūgio į povandeninius akmenis, kuriuos patyrę šokinėtojai gerai žino ir stengiasi šios vietos, atlikdami šuolį, išvengti.

Daugybė plaukikų susispietė vandenyje, stebėdami šį įvykį, bet labiausiai šokiravo tai, kad vaiko motina stengėsi šį incidentą paversti kažkuo linksmu.

Žmonės pradėjo šaukti ant moters, kad taip elgtis negalima, tačiau motina atkirto, kad tai „mano vaikas ir tai ne jūsų reikalas“.

„Negalima vaikų mėtyti nuo tiltų. Tai mane taip papiktino. Tokiems tėvams negalima turėti vaikų“, – piktinosi vaizdo įrašo autorius.

Policija po iškvietimo atvyko per 15 minučių. Jai įvykio liudininkai parodė vaizdo įrašą. Vaiką apžiūrėjo medikai ir vėliau paleido. Policija atrodė ganėtinai susirūpinusi dėl tokio motinos elgesio.

Policijos atstovai, „Washington Post“ teigė dar nepriėmę sprendimo, ar motiną patrauks atsakomybėn dėl aplaidaus elgesio su savo vaiku.

Vyras, kuris numetė vaiką nuo tilto, yra vaiko motinos vaikinas.

K.Fawley teigė, kad nufilmuotą vaizdo įrašą nusprendė patalpinti viešai į feisbuką, kad atkreiptų tėvų dėmesį, kokios gali būti aplaidaus elgesio su vaiku pasekmės.

„Tikiuosi, kad motina sulauks atitinkamos bausmės. Tiesiog noriu, kad tam vaikui būtų viskas gerai, kad jis jaustųsi saugus“, – sakė vaizdo įrašo autorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.