Londonietis savo vestuvių dieną apvogė ir išprievartavo nepažįstamą moterį

Jungtinės Karalystės sostinėje Londone sulaikytas vyras, kuris savo vestuvių dieną užpuolė, apvogė ir keturis kartus išprievartavo parke sutiktą nepažįstamą moterį.

Londone suimtas vyras, kuris savo vestuvių dieną užpuolė ir keturis kartus parke išprievartavo vieną moterį.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Londone suimtas vyras, kuris savo vestuvių dieną užpuolė ir keturis kartus parke išprievartavo vieną moterį.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2017, 8:57 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 7:36 AM

28 metų Derry Flynnas McCannas suimtas dėl nusikaltimų, kuriuos įvykdė naktį iš sausio 12-os į 13-ąją. Jis kaltinamas tuo, kad Viktorijos parke, Rytų Londone, užpuolė 24 metų moterį, kuri ėjo namo po vakarėlio su draugais.

Moterį pamatęs D.F.McCannas ją čiupo, pareikalavo, kad ji duotų jam pinigų, o tada nusitempė ją į krūmus, kuriuose keturis kartus iš eilės ją išprievartavo, rašo „The Independent“.

D.F.McCannas susituokė sausio 12 dieną ir buvo į socialinį tinklą „Facebook“ įkėlęs nuotraukų iš vestuvių ceremonijos. Nuotraukose matėsi, kad jo žmona laukiasi.

Vyrą policija suėmė po to, kai teisėsauga paviešino įtariamojo apibūdinimą: užpuolikas buvo maždaug 30 metų amžiaus, daugmaž 172 cm ūgio, kalbėjo su Londono akcentu ir buvo apsirengęs pilką megztinį su kapišonu, juodą liemenę, mėlynus džinsus bei pilkus sportbačius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.