Stulbinantis įžūlumas: 120 romų pabėgo iš restorano nesusimokėję sąskaitos

Šiaurės Vakarų Ispanijoje esančio restorano darbuotojai apstulbo, kai daugiau nei šimtas svečių staiga pabėgo nesusimokėję sąskaitos. 120 krikštynas šventusių ispanų staiga pakilo nuo stalų, sustojo į liniją šokti, ritmingai išjudėjo pro restorano duris, o tada puolė už automobilių vairų.

Didelė grupė romų keliauja po Ispanijos restoranus, puotauja, o tada pabėga nesusimokėję.<br>AFP/“Scanpix“ asociatyvioji nuotr.
Didelė grupė romų keliauja po Ispanijos restoranus, puotauja, o tada pabėga nesusimokėję.<br>AFP/“Scanpix“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 3, 2017, 7:05 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 4:19 PM

Grupė buvo palikusi 900 eurų užstatą restorane „El Carmen“, Bembibrės mieste, Ispanijoje, tačiau kompanija pabėgo nesumokėjusi likusių 2 tūkst. eurų už vakarienę, kuriuos buvo pažadėjusi duoti vakaro pabaigoje, rašo „The Local“.

„Viskas įvyko per minutę, – pasakojo žado netekęs restorano savininkas Antonio Rodriquezas. – Tai buvo suplanuota.“

Išaiškėjo, kad ši romų grupė jau kurį laiką išsisukinėja nuo sąskaitų: jie net yra pravardžiuojami „nemokėjimo karaliais“.

Ta pati grupė žmonių šių metų pradžioje dar viename restorane šventė jaunos poros vestuves ir taip pat pabėgo nesusimokėjusi.

Netoliese esančioje Ponferadoje restorano „El Rincon de Pepin“ savininkai įsitikinę, kad vasarį staigiai pasprukę pora šimtų svečių buvo ta pati niekadėjų kompanija, kuri dar negavusi desertų tepė slides iš „El Carmen“.

„Rezervacija buvo šimtui žmonių, bet jų buvo beveik dvigubai tiek, – sakė vienas „El Rincon de Pepin“ darbuotojas apie įvykį vasarį. – Vos jie sušlemštė desertus, nuėjau padaryti kavos, bet jie visi pakilo ir išėjo.“

„El Rincon de Pepin“ apvalgiusi romų kompanija turėjo susimokėti daugiau nei 10 tūkst. eurų. Tiesa, socialiniame tinkle „Facebook“ pavyko atrasti kelis taip pasielgusius žmones, kurie buvo apskųsti civilinei gvardijai, tiriančiai įvykius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.