Donaldas Trumpas Sirijos prezidentą išvadino gyvuliu

JAV prezidentas Donaldas Trumpas pareiškė, kad Rusijos lyderis Vladimiras Putinas remia „tikrai niekšingą žmogų“, kalbėdamas apie Sirijos prezidentą Basharą al-Assadą.

D.Trumpas paragino Rusiją neberemti Sirijos.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
D.Trumpas paragino Rusiją neberemti Sirijos.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2017, 3:40 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 6:46 AM

Interviu „Fox Business Network“ JAV lyderis kalbėjo apie balandžio 4-ąją Sirijos Chan Šeichūno mieste įvykdytą cheminę ataką, dėl kurios Vakarai kaltina Damaską ir jį remiančią Rusiją.

„Jeigu Rusija neremtų šio gyvulio, neturėtume problemų“, – interviu sakė D.Trumpas, pabrėždamas, kad Maskvos parama B.al-Assadui kenkia visam pasauliui.

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas trečiadienį paviešintame interviu apkaltino D.Trumpą dėl Vašingtono ir Maskvos santykių atšalimo. JAV atsakydamos į cheminę ataką subombardavo Sirijos karinę bazę.

„Bet kai mėtomos bombos, dujos arba kasetinės bombos – jie turi tokias statines su dinamitu ir mėto juos į žmonių minią – tada pamatome vaikus be rankų, be kojų, be veido. Tai gyvulio darbas“, – pakartojo JAV prezidentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.