Britanijos greitkelyje susidarė spūstis dėl pastebėto įtartino daikto

Šimtai vairuotojų kelias valandas buvo įstrigę viename judriausių Britanijos autostradų, ją laikinai uždarius dėl rasto „įtartino objekto“.

 Sacnpix nuotr.
 Sacnpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2017, 8:04 PM, atnaujinta Sep 19, 2017, 8:58 PM

16 kilometrų autostrados M1 atkarpa netoli Milton Keinso miesto, 80 km į šiaurę nuo Londono, buvo uždaryta, netoli tilto radus įtartiną objektą apie 7 val. 30 min. vietos laiku (9 val. 30 min. Lietuvos laiku), skelbia Temzės slėnio policija.

Socialiniuose tinkluose paskelbtose nuotraukose matyti, kaip žmonės tuščiame kelyje mėto skraidančias lėkštes ir spardo kamuolį.

„Žmonės žaidžia futbolą, regbį, vienas vyras važinėjasi dviračiu“, – sakė į spūstį patekęs Timas Mayeris.

Praėjus septynioms valandoms po to, kai buvo rastas objektas, policija paskelbė, kad bombų neutralizavimo ekspertai nustatė, jog įtartiname „objekte nėra sprogstamųjų dalių“, tačiau „rasti nežinomo tipo chemikalai“. Kelias buvo uždarytas kol aiškintasi, kokio tipo chemikalai buvo rasti.

 

Anglijos greitkelius prižiūrinti įmonė „Highways England“ sakė, kad „dirba greitai ir saugiai, kiek tai įmanoma“, jog eismas būtų atkurtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.