Amsterdamo oro uoste sulaikytas peiliu ginkluotas vyras

Amsterdamo Schipholio oro uoste penktadienį į karo policijos postą įsiveržęs ir darbuotojams peiliu grasinęs vyriškis buvo pašautas į koją, pranešė pareigūnų atstovas.

 Amsterdamo Schipholio oro uoste penktadienį į karo policijos postą įsiveržęs ir darbuotojams peiliu grasinęs vyriškis buvo pašautas į koją, pranešė pareigūnų atstovas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Amsterdamo Schipholio oro uoste penktadienį į karo policijos postą įsiveržęs ir darbuotojams peiliu grasinęs vyriškis buvo pašautas į koją, pranešė pareigūnų atstovas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2017, 9:30 PM, atnaujinta Dec 15, 2017, 9:33 PM

Šis incidentas, dėl kurio buvo evakuotos kai kurios oro uosto dalys, nelaikomas ekstremistine ataka.

„Aplinkybės mums sufleruoja, kad tai nesusiję su terorizmu“, – pareiškė Stanas Verberktas, Schipholio oro uoste patruliuojančios karo policijos atstovas.

Užpuolikas buvo suimtas ir išvežtas į Amsterdamo ligoninę. Policija tiria įvykio vietą, o evakuotiems keleiviams buvo leista sugrįžti į oro uostą.

Kol kas neaišku, kodėl tas vyras grasino policininkams. Pasak S. Verberkto, įtariamasis bus apklaustas, kai tik jam bus suteikta medikų pagalba.

„Turime... daug klausimų“, – sakė pareigūnų atstovas.

Minėtas incidentas niekaip nepaveikė skrydžių, pranešė Nyderlandų transliuotojas NOS, remdamasis oro uosto atstovų informacija. Vis dėlto kurį laiką Schipholio oro uosto metropoliteno stotyje nestojo traukiniai.

Schipholio oro uostas yra vienas judriausių Europoje, o penktadieniais ten būna ypač daug žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.