Atskleista daugiau detalių apie paslaptingai Floridos greitkelyje nužudytą lietuvį

Floridoje įvyko baisus incidentas: viename greitkelyje kulka pakirto ir pražudė į Ameriką atvykusį, ten dirbusį ir gyvenusį lietuvį. Jis pašautas likus vos keliems kilometrams iki jo namų. Nėra žinoma, kas yra kulką iššovęs nusikaltėlis, jo vis dar ieškoma, skelbia „Sun Sentinel“.

 Lietuvis buvo pašautas, kai važiavo greitkeliu.<br> lrytas.lt montažas
 Lietuvis buvo pašautas, kai važiavo greitkeliu.<br> lrytas.lt montažas
 Kaltininkas, kuris nušovė lietuvį, vis dar nerastas.<br> „Twitter“ nuotr.
 Kaltininkas, kuris nušovė lietuvį, vis dar nerastas.<br> „Twitter“ nuotr.
 Kraujuojantį lietuvį automobilyje rado policininkas.<br> „Twitter“ nuotr.
 Kraujuojantį lietuvį automobilyje rado policininkas.<br> „Twitter“ nuotr.
 E.Milkevičius dirbo italų restorane.<br> „Twitter“ nuotr.
 E.Milkevičius dirbo italų restorane.<br> „Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2018-02-09 16:47, atnaujinta 2018-02-10 12:12

Auka – Boka Ratono mieste gyvenęs lietuvis 29 metų Edvinas Milkevičius. Jis greitkeliu I-95 vairavo 2012 metų juodą „Nissan 370Z“, kai buvo pašautas. Automobilis nuvažiavo nuo greitkelio ir atsidūrė žolėje.

Skaudus įvykis nutiko trečiadienį labai anksti ryte, apie 2 val. 40 min vietos (9 val. 40 min. Lietuvos) laiku. Kol kas policija atskleidė labai mažai detalių apie incidentą: nėra aišku, ar žudikas pažinojo E.Milkevičių, ar įvykis tebuvo atsitiktinis smurto proveržis.

„Kai žmonės vairuoja, jie privalo būti atidūs ir kreipti dėmesį į aplinką“, – teigė policijos atstovas, kai jo paklausė, ar vietiniams gyventojams reikėtų baimintis važiuoti greitkeliu I-95.

Bijo pasislėpusio snaiperio

Policijos atstovas Markas Economou atskleidė, kad teisėsaugos pareigūnai šiuo metu iš naujo tiria ankstesnius incidentus bei nusikaltimus, jog išaiškintų, ar tarp jų ir E.Milkevičiaus nužudymo yra ryšys.

Antai Vest Palm Biče gyvenanti Tiffany Roy sakė, kad šiuo greitkeliu važiuoja kelis kartus per savaitę. Ji baiminosi, kad netoli greitkelio gali slėptis žudikas-snaiperis.

Incidentą gaubia paslaptis

Boka Ratono policijos dviejų puslapių ataskaitoje buvo mažai užuominų kas nutiko lietuviui Edvinui Milkevičiui. Minima, kad lietuvis mirė, kai į jį nežinomas asmuo šovė iš „nenustatyto ginklo“.

Iš pradžių policija skelbė, kad incidentas nutiko trečiadienį 4 val. vietos laiku, bet vėliau ppatvirtino, kad pašautas E.Milkevičius nuo greitkelio nuvažiavo tiksliai 2 val. 43 min.

E.Milkevičius lankėsi Delrei Biče apie 2 val. 30 minučių ir važiavo į Vakarų Atlanto aveniu, kuris yra į rytus nuo greitkelio I-95.

Važiavo namo iš darbo

Netoli tos vietos, kur rastas E.Milkevičius, gyvenanti moteris Cindy Galiardo pasakojo, kad anksti trečiadienį ryte išgirdo du šūvius.

„Aš ir mano vaikinas išgirdome „pykšt, pokšt“ garsus. Iš pradžių sunerimau, kad šaudė mano kaimynystėje“, – sakė C.Galiardo.

Kelios valandos prieš incidentą E.Milkevičius dirbo Margeite esančiame itališkame restorane. Jo pareigos – vadybininko padėjėjas.

Restorano savininkas Luigi Marenco pasakojo, kad E.Milkevičius savo pamainą antradienį baigė 22 val. 30 min. vakare. Restorane E.Milkevičius dirbo kelerius metus, o jo kaimynai sakė, kad jis į JAV atvyko iš Lietuvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.