Paryžiuje naktį subadyti šeši praeiviai

Paryžiaus šiaurėje antradienį vakare per virtinę neišprovokuotų išpuolių vyras subadė šešis praeivius ir vėliau buvo girtas sulaikytas policininkų, pranešė naujienų agentūrai AFP šaltinis saugumo tarnyboje.

 Žmonės užpulti keliose Paryžiaus vietose. <br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Žmonės užpulti keliose Paryžiaus vietose. <br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2018, 3:54 PM

Girto vyro siautėjimas prasidėjo apie 23 val. (1 val. trečiadienį Lietuvos laiku) rajone, garsėjančiame nusikaltimais ir benamiais, šiauriau šiaurinės stoties 18-ojoje apygardoje.

Sužeistieji nuvežti į ligoninę, kur nustatyta, kad sužeidimai nekelia grėsmės jų gyvybei, sakė agentūrai AFP policijos šaltinis, patvirtindamas laikraštyje „Parisien“ skelbtą naujieną.

Užpuoliką policija areštavo po dviejų valandų 10-ojoje Paryžiaus apygardoje. Jis buvo „labai girtas“, šalia jo rastas ir peilis.

Paryžiuje vis dar tebegalioja aukščiausio lygio parengtis, paskelbta po virtinės islamistų atakų per pastaruosius dvejus metus, tačiau antradienio vakaro išpuolis nesiejamas su teroro aktu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?