Floridos mokyklos šaulys gauna „šūsnis“ gerbėjų laiškų

Floridos mokykloje kruvinas šaudynes praėjusį mėnesį surengęs jaunuolis gauna gausybę palaikymo laiškų ir šimtus dolerių, ketvirtadienį pranešė vietos žiniasklaida.

 N. Cruzo advokatas, valstybės lėšomis samdomas gynėjas Howardas Finkelsteinas sakė, kad jo klientas gauna „šūsnis laiškų“.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 N. Cruzo advokatas, valstybės lėšomis samdomas gynėjas Howardas Finkelsteinas sakė, kad jo klientas gauna „šūsnis laiškų“.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2018, 4:15 PM

Pietų Floridos laikraštis „Sun-Sentinel“ pranešė, kad 17 žmonių vasario 14 dieną pražudžiusiam Nikolas Cruzui paauglės, moterys ir vyrai siunčia laiškus ir savo nuotraukas, o socialiniame tinkle „Facebook“ esą verda diskusijos, kaip jam padėti.

N.Cruzas kaltinamas 17 žmonių nužudymu Parklando Marjory Stoneman Douglas vidurinėje mokykloje. Šiuo metu jis laikomas Brauardo apygardos kalėjime.

Laikraščiui pavyko gauti tų laiškų kopijas. Viename jų kažkokia moteris pavadino tą jaunuolį „gražiu“, o kituose laiškuose buvo gundančių nuotraukų.

N.Cruzo advokatas, valstybės lėšomis samdomas gynėjas Howardas Finkelsteinas sakė, kad jo klientas gauna „šūsnis laiškų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.