Rusijoje degė dar vienas prekybos centras

Tiumenėje degė žaislų parduotuvė. Apie tai pranešama Rusijos Nepaprastųjų situacijų ministerijos srities valdybos interneto svetainėje.

Gaisras kilo naktį į balandžio 5 dieną. <br> Sputnik/Scanpix nuotr.
Gaisras kilo naktį į balandžio 5 dieną. <br> Sputnik/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 5, 2018, 11:39 AM

Remiantis ugniagesių gelbėtojų informacija, gaisras kilo naktį į balandžio 5 dieną. Gesinti gaisro atskubėjo 63 žmonės ir 24 vienetai specialiosios technikos.

Rusijos Nepaprastųjų situacijų ministerijos srities valdybos atstovas agentūrai „RIA Novosti“ pranešė, kad pagal preliminarius duomenis gaisras buvo apėmęs maždaug trijų tūkstančių kvadratinių metrų plotą.

Pranešama, kad dėl gaisro įgriuvo pastato lubos. Pasak liudytojų, parduotuvė, kuri buvo įsikūrusi vieno aukšto pastate, visiškai sudegė. Parduotuvėje buvo daugiau nei 40 tūkst. prekių, pranešė agentūra. Žmonės nenukentėjo.

Balandžio 4 dieną Maskvos rytuose užsidegė prekybos centras „Persėjas“. Tada žuvo vienas prekybos centro darbuotojas, keletas gaisrininkų gelbėtojų pateko į ligoninę. Gaisras kilo paskutiniame pastato aukšte, kuriame buvo žaislų sandėlis.

Kovo 25 dieną užsiliepsnojo Kemerovo prekybos centras „Žiemos vyšnia“. Remiantis oficialiais duomenimis, žuvo 64 žmonės, dauguma jų – vaikai, atėję pažiūrėti filmo. Tyrimas vyksta pagal tris baudžiamojo kodekso straipsnius, sulaikyti septyni žmonės, iš to skaičiaus tie, kurie atsakingi už priešgaisrinę saugą. Po tragedijos atsistatydino srities gubernatorius Amanas Tulejevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.