Nigerijoje per dviejų bankų apiplėšimą ir išpuolį policijos nuovadoje žuvo 15 žmonių

Nigerijos pietvakariniame Ofos mieste ketvirtadienį ginkluotų asmenų gaujai užpuolus du bankus ir policijos nuovadą žuvo 15 žmonių, penktadienį pranešė policija.

 Nigerijoje įvyko išpuolis.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Nigerijoje įvyko išpuolis.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2018, 5:50 PM

„Jie užpuolė policijos nuovadą ir tuo pačiu metu užpuolė du bankus“, – sakė Kvaros valstijos policijos atstovas Ajayi Okasanmi. Jis nurodė, kad per šiuos išpuolius žuvo devyni policininkai ir šeši civiliai.

Ta gauja apie 16 val. 50 min. vietos (18 val. 50 min. Lietuvos) laiku užpuolė judriame komerciniame rajone įsikūrusius du bankus ir policijos nuovadą, sakė A. Okasanmi.

„Iš visų jėgų siekiame užtikrinti, kad jie būtų areštuoti“, – sakė pareigūnas, dar pridūręs, kad kol kas neaišku, koks buvo bankų plėšikų grobis.

Nigerijos prezidentas Muhammadu Buhari dislokavo saugumo pajėgas visoje šalyje, kad pažabotų smurtą didžiausioje Vakarų Afrikos ekonomikoje, neturinčioje stiprios policijos ir griežtos teisinės sistemos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.