Tbilisyje per gaisrą svečių namuose žuvo užsienietis, trys sužeisti

Tbilisio centre penktadienio rytą per gaisrą svečių namuose žuvo Jordanijos pilietis, dar trys užsieniečiai buvo sužeisti.

 Pasak jo, dviems nukentėjusiesiems pagalba buvo suteikta įvykio vietoje, o trečią apdegusį asmenį teko hospitalizuoti.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Pasak jo, dviems nukentėjusiesiems pagalba buvo suteikta įvykio vietoje, o trečią apdegusį asmenį teko hospitalizuoti.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2018, 2:30 PM

Kaip pranešė Nepaprastųjų situacijų valdymo tarnybos vadovo pavaduotojas Mamuka Kirmelis, užsidegusiame pastate buvo tik turistai iš užsienio.

„Šiuo metu gaisras visiškai likviduotas. Įvykio vietoje buvo mobilizuota 13 ugniagesių gelbėtojų ekipažų, sudegė maždaug 200 kvadratinių metrų plotas antrame aukšte ir namo stogas. Deja, neišgyveno į 7-ą dešimtį įžengęs vyras, dar trys žmonės buvo sužeisti“, - informavo M.Kirmelis.

Pasak jo, dviems nukentėjusiesiems pagalba buvo suteikta įvykio vietoje, o trečią apdegusį asmenį teko hospitalizuoti.

Pareigūnas taip pat atkreipė dėmesį, kad ugnis galėjo išplisti į kitus šalia esančius pastatus, tačiau ugniagesiams pavyko laiku ją lokalizuoti.

Į incidento vietą atvykęs vieno sostinės rajono administracijos vadovas Zurabas Čikvilidzė žurnalistams sakė, kad per gaisrą žuvęs asmuo yra Jordanijos pilietis.

Dėl gaisro pradėtas baudžiamasis tyrimas, jo priežastys bus nustatytos tyrimo metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.