Kraupi kraujomaišos istorija baigėsi triguba žmogžudyste

JAV sukrėtė žiaurus nusikaltimas. Su savo dukra kūdikio susilaukęs amerikietis nužudė ją ir jų septynių mėnesių sūnų, taip pat merginą užauginusį įtėvį. Po to jis nukreipė ginklą ir į save.

Dieną prieš trigubą žmogžudystę K.Pladl pareiškė norą skirtis su S.Pladlu.
Dieną prieš trigubą žmogžudystę K.Pladl pareiškė norą skirtis su S.Pladlu.
Daugiau nuotraukų (1)

BBC ir „Lietuvos ryto“ inf.

Apr 18, 2018, 10:12 AM, atnaujinta Apr 18, 2018, 5:16 PM

Nusikaltimas sukėlė ant kojų net trijų valstijų pareigūnus.

Šiaurės Karolinos policija gavo pranešimą iš 42-ejų Steveno Pladlo motinos. Moteris papasakojo, kad jos sūnus prisipažino įvykdęs žmogžudystę.

Jo dvidešimtmetė biologinė dukra Katie Pladl, su kuria vyras palaikė kraujomaišos santykius, ir 56 metų merginos įtėvis Anthony Fusco buvo rasti negyvi Konektikuto valstijoje. Kūnus policija aptiko pikape, kurio langai buvo išdužę nuo šūvių.

Pats įtariamas žudikas vėliau buvo rastas nusišovęs Niujorko valstijoje.

Keista šeima pareigūnų dėmesį patraukė dar pernai. Sausį Virdžinijos valstijoje S.Pladlas ir K.Pladl buvo suimti ir apkaltinti kraujomaiša.

Mergina iki pilnametystės augo su savo įtėviais, tačiau sulaukusi 18-os socialiniuose tinkluose užmezgė ryšį su savo biologiniais tėvais.

Greitai po to, kai K.Pladl persikraustė į jų namus, ji ėmė lauktis kūdikio. Merginos motina išsikraustė policijai pareiškusi, kad jos vyras S.Pladlas ruošiasi vesti jų dukrą.

Praėjusį kovą vyras buvo paleistas iš kalėjimo už užstatą su sąlyga, kad nemėgins užmegzti kontakto su savo dukra.

Kad tragedijos vis dėlto išvengti nepavyko, paaiškėjo iš S.Pladlo motinos skambučio gelbėtojams. „Man ką tik skambino mano sūnus. Jis sakė nužudęs savo kūdikį, – kalbėjo pagalbos telefonu paskambinusi moteris. – Jis nužudė žmoną ir jos patėvį. Negaliu patikėti, kad tai įvyko.“

Amerikietė paaiškino, kad dieną prieš žmogžudystę K.Pladl bandė išsiskirti su S.Pladlu. Kol jis buvo kalėjime, jų vaikas laikinai glaudėsi pas jų močiutę.

Dieną prieš nužudymus tėvas pasiėmė sūnų Bennettą ir pareiškė važiuosiantis pas K.Pladl.

„Niekas negalėjo numatyti šios tragedijos, – teigė S.Pladlo advokatas Rickas Friedmanas. – Jei būtume žinoję, kad taip nutiks, niekas nebūtų išleidęs jo už užstatą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.