Rusijoje Otelą vaidinęs moksleivis susižeidė tikru durklu

Rusijos mieste Ivanove vienas paauglys, vaidinęs Otelą mokyklos spektaklyje, susižeidė smogęs sau tikru durklu, šeštadienį pranešė tyrėjai.

Durklą į mokyklą atnešusiais mokytojai pareikšti įtarimai dėl nepilnamečio sunkaus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo.  <br>M.Patašiaus asoc. nuotr.
Durklą į mokyklą atnešusiais mokytojai pareikšti įtarimai dėl nepilnamečio sunkaus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo.  <br>M.Patašiaus asoc. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 28, 2018, 4:10 PM, atnaujinta Apr 28, 2018, 4:11 PM

Rusijos tyrimų komiteto nurodė, kad incidentas įvyko balandžio 23 dieną per Williamo Shakespeare'o dramos „Otelas“ vaidinimą vienoje iš mokyklų už maždaug 290 km į šiaurės rytus nuo Maskvos esančiame mieste.

Vaidinant sceną, kurioje vaizduojama Otelo savižudybė, 16-metis moksleivis dūrė sau į krūtinę durklu ir pasipylė kraujas.

„Šis durklas nebuvo butaforinis. Viena pedagogė atsinešė jį iš namų ir pasiūlė panaudoti kaip rekvizitą“, – sakoma Tyrimų komiteto pranešime.

Vaikinas buvo hospitalizuotas, jam suteikta būtinoji pagalba.

Kaip pranešama, moksleivio būklė sunki, bet pavojaus gyvybei nėra.

Durklą į mokyklą atnešusiais mokytojai pareikšti įtarimai dėl nepilnamečio sunkaus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.