Neva saldainius vogusį klientą nušovęs JAV degalinės darbuotojas pripažino savo kaltę

Vienas Sent Luiso degalinės darbuotojas, apkaltintas žmogžudyste už tai, kad nušovė neva saldainius vogusį klientą, teisme pripažino jam pareikštus federalinius kaltinimus dėl neteisėto ginklo laikymo.

V.Balkūno nuotr.
V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2018, 9:10 PM

JAV prokuratūra pirmadienį pranešė, kad 40 metų Talebas Jawheras prisipažino neteisėtai laikęs šaunamąjį ginklą; už tai jam gresia iki 10 metų laisvės atėmimo bausmė. Pasak imigracijos tarnybos pareigūnų, Jordanijos pilietis T. Jawheras į JAV atvyko teisėtai, tačiau šalyje išbuvo ilgiau, nei buvo leista jam išduotoje vizoje.

Jis laukia teismo dėl tyčinės žmogžudystės ir ginkluotų nusikalstamų veiksmų už tai, kad rugsėjo mėnesį prie degalinės „Phillips 66“ nušovė 34 metų Christopherį Simmonsą.

Policijos pareigūnai įtaria, kad T. Jawheras neteisingai apkaltino Ch. Simmonsą pavogus 1,1 JAV dolerio (0,84 euro) kainavusį saldainių maišelį, išėjo paskui vyrą iš degalinės ir jį nušovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.