Per potvynius ir nuošliaužas Vietname žuvo 7 žmonės, dar 12 dingo

Šiaurės Vietname per staigius potvynius ir liūčių sukeltas nuošliaužas pirmadienį žuvo mažiausiai 7 žmonės, o dar 12 dingo.

Šiaurės Vietname per staigius potvynius ir liūčių sukeltas nuošliaužas pirmadienį žuvo mažiausiai 7 žmonės, o dar 12 dingo.<br>AP
Šiaurės Vietname per staigius potvynius ir liūčių sukeltas nuošliaužas pirmadienį žuvo mažiausiai 7 žmonės, o dar 12 dingo.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-25 09:17, atnaujinta 2018-06-25 09:18

Labiausiai nuo stichijos nukentėjusioje provincijoje Lai Čau žuvo 6 žmonės, o valdžios institucijos mobilizavo pajėgas 12 dingusiųjų paieškai, pirmadienį pranešė provincijos vyriausybė.

Vietnamo nelaimių valdymo agentūros išplatintame pareiškime sakoma, kad kaimyninėje Ha Ziango provincijoje mirė du žmonės, įgriuvus jų namui. Pareiškime priduriama, kad kai kuriuose rajonuose buvo sutrikdytas transporto eismas.

Prognozuojama, kad liūtys nesiliaus regione dar dvi dienas.

Šioje Pietryčių Azijos šalyje potvyniai ir audras kasmet nusineša šimtus gyvybių ir padaro žalos, vertinamos milijonais JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.