Kroatijos pramogų saloje nužudytas turistas iš Jungtinės Karalystės

Kroatijos itin daug lankytojų pritraukiančios Pago salos Zrčės paplūdimyje trečiadienį buvo nužudytas vienas turistas iš Jungtinės Karalystės, pranešė policija, pasirodžius pranešimų, kad jis buvo mirtinai subadytas viename naktiniame klube.

Nužudytasis buvo 26-erių vyras, įsivėlęs į muštynes viename naktiniame klube.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Nužudytasis buvo 26-erių vyras, įsivėlęs į muštynes viename naktiniame klube.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2018, 3:34 PM, atnaujinta Jun 27, 2018, 4:25 PM

Turistas buvo mirtinai sužalotas Zrčė paplūdimyje apie 5 val. 35 min. vietos (6 val. 35 min. Lietuvos) laiku, sakoma policijos išplatintame pareiškime.

Pareigūnai informavo, kad auka buvo jaunas vyras, kurio tapatybė yra nustatyta, bet kol kas neatskleidė detalesnės informacijos apie incidentą.

Tuo tarpu vietos žiniasklaida pranešė, kad nužudytasis buvo 26-erių vyras, įsivėlęs į muštynes viename naktiniame klube.

Šiaurinė Pago sala, ypač joje esantis Novalios miestelis ir Zrčės paplūdimys yra populiarios vasaros pramogų vietos, itin mėgstamos jaunų turistų. Daugelis jų atvyksta iš Jungtinės Karalystės.

Turizmas yra vienas pagrindinių Kroatijos ekonomikos sektorių. Daugelis poilsiautojų plūsta į šalies įspūdingą Adrijos pajūrį, turintį daugiau nei 1 tūkst. salų ir salelių.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.