Norėdama išvengti slaugos namų 92 metų senolė įvykdė žiaurų nusikaltimą

Jungtinėse Amerikos Valstijose 92 metų amžiaus moteris nušovė savo 72 metų amžiaus sūnų, ketinusį apgyvendinti motiną slaugos namuose, skelbia BBC.

 Jungtinėse Amerikos Valstijose 92 metų amžiaus moteris nušovė savo 72 metų amžiaus sūnų, ketinusį apgyvendinti motiną slaugos namuose, skelbia BBC.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Jungtinėse Amerikos Valstijose 92 metų amžiaus moteris nušovė savo 72 metų amžiaus sūnų, ketinusį apgyvendinti motiną slaugos namuose, skelbia BBC.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2018, 1:22 PM, atnaujinta Jul 4, 2018, 1:31 PM

Senolė Anna Mae Blessing teigė policijai ketinusi ir pati nusižudyti.

Nelaimė įvyko liepos 2-osios rytą Fountain Hillso mieste, Marikopos apygardoje. Moteris gyveno čia kartu su savo sūnumi ir jo mergina.

Kaip pranešama, A. M. Blessing sūnus, kurio vardas nebuvo atskleistas, norėjo apgyvendinti motiną slaugos namuose, nes su ja tapo sudėtinga gyventi.

Prieš susikivirčydama su sūnumi moteriškė pasislėpė savo chalato kišenėse du šaunamuosius ginklus.

Ginčo metu A. M. Blessing išsitraukė praėjusio amžiaus aštuntajame dešimtmetyje pirktą revolverį ir šovė į sūnų. Senolė tada nutaikė ginklą į 57 metų amžiaus sūnaus gyvenimo draugę, kuriai pavyko atimti ginklą ir nusviesti jį į kampą.

Tuo tarpu A. M. Blessing išsitraukė antrąjį ginklą, kurį moteriai davė velionis jos vyras. Sūnaus draugei pavyko išmušti iš senolės rankų ir šį ginklą bei pasprukti ir paskambinti policijai.

Atvykus policija sūnų rado negyvą su dviem šautinėmis žaizdomis kakle ir žande.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.