Rusijos URM vadovas pasitarė su Angela Merkel dėl padėties Sirijoje ir Ukrainoje

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas ir Rusijos kariuomenės vadas antradienį atvyko į Berlyną, kur aptarė su kanclere Angela Merkel padėtį Sirijoje ir Ukrainoje, paskelbė Vokietijos vyriausybė.

Rusijos užsienio reikalų ministras S.Lavrovas aptarė su kanclere A.Merkel padėtį Sirijoje ir Ukrainoje.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
Rusijos užsienio reikalų ministras S.Lavrovas aptarė su kanclere A.Merkel padėtį Sirijoje ir Ukrainoje.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2018, 4:13 PM

Sprendimą surengti A.Merkel, S.Lavrovo, Vokietijos URM vadovo Heiko Maaso ir Rusijos kariuomenės Generalinio štabo viršininko generolo Valerijaus Gerasimovo susitikimą praėjusią savaitę priėmė Vokietijos kanclerė ir Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas. Viešai apie tokius planus nebuvo pranešta.

Savo raštiškame pareiškime vyriausybė nepateikė išsamios informacijos apie pasitarimo rezultatus, bet nurodė, jog „pagrindinė diskusijos tema buvo padėtis Artimuosiuose Rytuose, ypač Sirijoje. Taip pat buvo aptartas konfliktas Rytų Ukrainoje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.