Rusai eina iš proto: maldauja, kad Kristina Orbakaitė neišvyktų

Rusijoje gerbėjų sąmyšį sukėlė gandai apie atlikėjos ir aktorės Kristinos Orbakaitės išvykimą į JAV. Po interneto portaluose pasipylė gerbėjų raginimai Alos Pugačiovos dukrai: „Kristina, nepalik mūsų!“

 K.Orbakaitės vyras M.Zemcovas ir jų dukra Klavdija jau turi JAV pilietybę.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
 K.Orbakaitės vyras M.Zemcovas ir jų dukra Klavdija jau turi JAV pilietybę.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Specialiai „Lietuvos rytui“, Maskva

Sep 27, 2018, 8:35 AM, atnaujinta Sep 27, 2018, 9:58 AM

Daugiau nei dešimtys įvairių žiniasklaidos priemonių pranešė, kad K.Orbakaitė pasidavė savo vyro, JAV pilietybę turinčio verslininko Michailo Zemcovo įkalbinėjimams.

Populiari atlikėja jau išvežė į Niujorką savo šešerių metų dukterį Klavdiją. Mergaitė pradėjo mokytis parengiamojoje šio didmiesčio mokyklos klasėje.

Kadangi Klavdija gimė JAV, ji automatiškai gavo Amerikos pilietybę. Ar ją jau spėjo gauti už JAV piliečio ištekėjusi Kristina, nežinoma.

Iš dviejų vyresnių K.Orbakaitės sūnų žurnalistams pavyko susisiekti tik su Nikita Presniakovu.

Tačiau jis nei patvirtino, nei paneigė šios naujienos.

„Nežinau, vaikinai, nekankite manęs šiais klausimais“, – gynėsi Nikita. Bet vienas jo bičiulių prasitarė, jog neseniai K.Orbakaitė atliko kapitalinį prieš keletą metų Niujorke įsigyto buto remontą.

Juk jai anksčiau pakako būsto Majamyje, kurį visi vadino šeimos vila. Čia 47-erių dainininkė su vyru vieši du tris kartus per metus, šiame Floridos mieste ji pagimdė ir savo dukrą.

Tiesa, K.Orbakaitės atstovai neigia informaciją apie atlikėjos ketinimus persikelti į JAV nuolat gyventi.

„Kristina neišvyksta iš Rusijos. Prašome neklausyti paskalų“, – paskelbė dainininkės atstovai ir kaip įrodymą pateikė K.Orbakaitės spalio gastrolių grafiką.

Spalio 15–22 d. populiarioji atlikėja surengs septynis koncertus didžiausiuose Tolimųjų Rytų miestuose. Be to, K.Orbakaitės laukia debiutas teatro scenoje. Maskvos teatras „Sovremenik“ pasiūlė jai suvaidinti pagrindinį vaidmenį pagal Williamo Gibsono pjesę „Dviese sūpuoklėse“ statomame spektaklyje.

Skelbiama, kad K.Orbakaitė pasiūlymu labai džiaugiasi. Trys pirmieji spektakliai įvyks spalio pradžioje. Bet po Maskvą sklando kalbų, kad koncertai ir premjeros nieko nereiškia. K.Orbakaitė gali persikelti į Ameriką, o prireikus skraidyti į Rusiją.

Juk jos motina A.Pugačiova, pastarosios sutuoktinis Maksimas Galkinas ir jų bendri vaikai, penkerių dvyniai Liza ir Haris, dar praėjusių metų vasarą gavo Kipro pilietybę. Ji šeimai šalyje buvo suteikta už tai, kad įsigijo 2 mln. eurų vertės namą.

Regis, dar ir dabar įžymioji šeima nežino, kur gyvena nuolat: Griazų kaime prie Maskvos ar Kipro pakrantėje, saloje Viduržemio jūros viduryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.