Bagdade nužudyta „Porsche“ vairavusi „Instagram" žvaigždutė

Bagdado centre ketvirtadienį nušauta irakiečių manekenė ir „Instagram“ tinklo žvaigždutė Tara Fares, jos žmogžudystė sukrėtė socialinių tinklų vartotojus.

 2,7 mln. sekėjų tinkle „Instagram“ turėjusi T. Fares, savo paskyroje skelbusi tatuiruotes, skirtingų spalvų šukuosenas bei drąsią aprangą demonstruojančias nuotraukas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 2,7 mln. sekėjų tinkle „Instagram“ turėjusi T. Fares, savo paskyroje skelbusi tatuiruotes, skirtingų spalvų šukuosenas bei drąsią aprangą demonstruojančias nuotraukas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2018, 5:10 PM

Irako vidaus reikalų ministerija pranešė pradėjusi tyrimą dėl 22 metų moters, patyrusios „tris mirtinas šautines žaizdas, nužudymo.

T.Fares buvo nužudyta, kai vairavo savo „Porsche“ kabrioletą.

2,7 mln. sekėjų tinkle „Instagram“ turėjusi T. Fares, savo paskyroje skelbusi tatuiruotes, skirtingų spalvų šukuosenas bei drąsią aprangą demonstruojančias nuotraukas, tapo savo populiarumo auka. Į ją buvo nusitaikyta dėl jos gyvenimo būdo, rašoma komentaruose socialiniame tinkle „Twitter“.  

„Žinia apie dar vieną tragišką netektį Irake mane daugiau nei nuliūdino ar sukrėtė. Tara Fares, manekenė, turėjusi didelę įtaką socialiniuose tinkluose, buvo nušauta vidury baltos dienos #Bagdade (#Baghdad)", rašė vienas komentatorius.

„Jauna irakiečių manekenė tiesiog mylėjo gyvenimą ir juo džiaugėsi kaip visos gražios merginos. Deja, ją nušovė keli kovotojai. Man tikrai plyšta širdis ir liūdna dėl tokios tragiškos naujienos“, - parašė kitas.

„Šį ketvirtadienį buvo Tara... Kas bus kitą ketvirtadienį?“, - klausė kitas.

Irakiečių satyrikas Ahmadas al-Basheeras, turėjęs palikti savo šalį dėl grasinimų mirtimi, pasmerkė Kurdistane gyvenusios ir retai į gimtąjį Bagdadą atvykdavusios T.Fares nužudymą.

„Visi, kas gali pateisinti merginos nužudymą už tai, kad ji nusprendė gyventi kaip daugelis kitų mūsų planetos merginų, yra jos nužudymo bendrininkai“, - parašė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.