Malaizijoje šeši narai gelbėtojai nuskendo ieškodami dingusio paauglio

Šeši Malaizijos narai gelbėtojai nuskendo ieškodami paauglio, dingusio apleistos alavo kasyklos rezervuare, ketvirtadienį pranešė gelbėjimo tarnybų pareigūnai.

 Šeši Malaizijos narai gelbėtojai nuskendo ieškodami paauglio, dingusio apleistos alavo kasyklos rezervuare, ketvirtadienį pranešė gelbėjimo tarnybų pareigūnai.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Šeši Malaizijos narai gelbėtojai nuskendo ieškodami paauglio, dingusio apleistos alavo kasyklos rezervuare, ketvirtadienį pranešė gelbėjimo tarnybų pareigūnai.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2018, 1:35 PM, atnaujinta Oct 4, 2018, 1:37 PM

17-metis dingo trečiadienį, kai žvejojo rezervuare Pučongo miestelyje į vakarus nuo sostinės Kvala Lumpuro. Šį rezervuarą itin pamėgę vietos žvejai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento vadovas Mohammadas Hamdanas Wahidas sakė, kad narai susidūrė su stipriomis povandeninėmis srovėmis, kurios juos įsuko tamsiame vandenyje.

Vietos policijos viršininkas Abdul Azizas Ali sakė, kad srovių įsukti narai pametė savo nardymo įrangą. Po maždaug pusvalandžio jie buvo ištraukti iš vandens, tačiau jau buvo netekę sąmonės.

M. H. Wahidas sakė, kad šešių jo tarnybos pareigūnų netektis per vieną dieną yra „baisiausia iki šiol departamentą ištikusi tragedija“.

Dingusio berniuko paieška tęsiama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.