Donaldas Trumpas patvirtino planus siekti antros kadencijos JAV prezidento poste

JAV prezidentas Donaldas Trumpas ketvirtadienį interviu televizijai „Fox News“ patvirtino, kad 2020 metais planuoja siekti antros kadencijos šiame poste.

JAV prezidentas Donaldas Trumpas ketvirtadienį interviu televizijai „Fox News“ patvirtino, kad 2020 metais planuoja siekti antros kadencijos šiame poste.<br>AP nuotr.
JAV prezidentas Donaldas Trumpas ketvirtadienį interviu televizijai „Fox News“ patvirtino, kad 2020 metais planuoja siekti antros kadencijos šiame poste.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2018, 4:24 PM, atnaujinta Oct 11, 2018, 4:26 PM

„Taip“, – į klausimą, ar jis ketina siekti perrinkimo, atsakė D. Trumpas.

Televizijos vedėjai išvardijo D. Trumpui jo potencialius konkurentus iš Demokratų partijos, galbūt dalyvausiančius kituose prezidento rinkimuose.

Tarp jų yra senatoriai Bernie Sandersas, Cory Booker, Kamala Harris, Elizabeth Warren, buvęs viceprezidentas Joe Bidenas ir buvęs valstybės sekretorius Johnas Kerry.

Savo galimus varžovus Baltųjų rūmų šeimininkus įvertino skeptiškai.

„Dabar jie man visi patinka. Tikiuosi, kad jie visi bus sveiki ir nueis iki galo. Tiktai tikiuosi, kad nepasirodys kokia nors žvaigždė ar įžymus mąstytojas“, – patikino prezidentas, atsakydamas į klausimą, kurie potencialūs varžovai priverstų jį labiausiai nerimauti.

D. Trumpas užsiminė apie planus siekti antros kadencijos dar praėjusių metų pradžioje. Reikiamus dokumentus jis pasirašė savo inauguracijos dieną. Vėliau jis vėl patvirtino tokį savo norą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.