Maiaizijoje brutaliai nužudytas IT vadybininkas airis

Malaizijoje brutaliai nužudytas airis, kurio kūnas aukštos klasės bute buvo rastas surištomis rankomis ir kojomis, nusėtas durtinėmis žaizdomis, trečiadienį pranešė žiniasklaida.

 Malaizijoje brutaliai nužudytas airis, kurio kūnas aukštos klasės bute buvo rastas surištomis rankomis ir kojomis, nusėtas durtinėmis žaizdomis, trečiadienį pranešė žiniasklaida.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Malaizijoje brutaliai nužudytas airis, kurio kūnas aukštos klasės bute buvo rastas surištomis rankomis ir kojomis, nusėtas durtinėmis žaizdomis, trečiadienį pranešė žiniasklaida.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-06 12:17

Briano Patricko O'Reilly kūnas pirmadienį buvo rastas Džordžtaune šiaurinėje Penango saloje, kur jis maždaug mėnesį dirbo informacinių technologijų vadybininku, remdamasi policija pranešė oficialioji naujienų agentūra „Bernama“.

Vykdant tyrimą buvo areštuoti du žmonės: penktą dešimtį metų einantis vyras ir ketvirtą dešimtį metų einanti moteris. Policija taip pat ieško „šviesiaodžio užsieniečio“, rašė laikraštis „The Star“.

Pranešama, kad 50 metų B. P. O'Reilly rankos buvo surištos batų raišteliais, o kojos – skuduru. Jis buvo subadytas, be to, policija mano, kad jam galėjo būti smogta puodu ir keptuve.

Vėlai penktadienį buvo pastebėti trys į B. P. O'Reilly butą įeinantys žmonės, kurie netrukus išėjo.

„Tikrinant vyro namus viename kambarių surastas išplėštas seifas, buvo grumtynių pėdsakų“, – sakė vietos policijos pareigūnas, kurį citavo „Bernama“.

Prie lavono buvo rastas paslaptingas ranka rašytas raštelis su pikta žinia „sukčiams“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.