Madride dėl grasinimo susprogdinti bombą evakuojamas dangoraižis su ambasadomis

Madride dėl grasinimo susprogdinti bombą antradienį evakuojamas dangoraižis, kuriame įsikūrusios Didžiosios Britanijos, Nyderlandų, Australijos ir Kanados ambasados, pranešė policija.

 235 m aukščio 57 aukštų pastatas „Torrespacio“ yra venas iš keturių dangoraižių, sudarančių verslo parką Madrido šiaurėje.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 235 m aukščio 57 aukštų pastatas „Torrespacio“ yra venas iš keturių dangoraižių, sudarančių verslo parką Madrido šiaurėje.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2019, 3:09 PM

„Buvo sulaukta grasinimo susprogdinti bombą... Prasidėjo evakuacija, turime dirbti ir atlikti patikras“, – naujienų agentūrai AFP sakė vienas policijos atstovas.

235 m aukščio 57 aukštų pastatas „Torrespacio“ yra venas iš keturių dangoraižių, sudarančių verslo parką Madrido šiaurėje.

Australijos ambasada socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė, kad „likusią dienos dalį, antradienį, balandžio 16-ąją, bus uždaryta iki atskiro pranešimo“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio