Jungtiniuose Arabų Emyratuose – tragiška autobuso avarija: žuvo 17 žmonių

Jungtiniuose Arabų Emyratuose 17 žmonių žuvo sudužus iš Omano važiavusiam autobusui, anksti penktadienį pranešė Dubajaus policija.

 Konkreti avarijos priežastis nebuvo įvardyta, bet policija perspėjo, kad „kartais menka klaida arba aplaidumas“ gali būti mirtini.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Konkreti avarijos priežastis nebuvo įvardyta, bet policija perspėjo, kad „kartais menka klaida arba aplaidumas“ gali būti mirtini.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2019, 7:23 AM

Pasak pareigūnų, autobusas įsirėžė į kelio ženklo stulpą Šeicho Mohammedo bin Zayedo plente. Konkreti avarijos priežastis nebuvo įvardyta, bet policija perspėjo, kad „kartais menka klaida arba aplaidumas“ gali būti mirtini.

Policija pridūrė, kad tarp žuvusiųjų esama įvairių šalių piliečių, bet išsamesnės informacijos nepateikė. Dar mažiausiai trys žmonės buvo sužeisti.

Omano valstybinė transporto bendrovė „Mwasalat“ informavo, kad iš Maskato į Dubajų važiavęs autobusas sudužo ketvirtadienį 18 val. vietos (17 val. Lietuvos) laiku. Įmonė pridūrė, kad kol kas sustabdys šiuos reisus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.