Pietų Korėjoje vairuotojas taranavo JAV ambasados vartus

Seule automobilis, kuriame buvo daugiau kaip dvi dešimtys dujų balionėlių, antradienį rėžėsi į JAV ambasados vartus miesto centre, likus vos kelioms dienoms iki Amerikos prezidento Donaldo Trumpo vizito, pranešė Pietų Korėjos policija.

 Automobilį vairavęs 40-metis, kurio vardas nebuvo atskleistas, buvo suimtas įvykio vietoje, nurodė teisėsauga.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Automobilį vairavęs 40-metis, kurio vardas nebuvo atskleistas, buvo suimtas įvykio vietoje, nurodė teisėsauga.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 25, 2019, 4:25 PM

Automobilį vairavęs 40-metis, kurio vardas nebuvo atskleistas, buvo suimtas įvykio vietoje, nurodė teisėsauga.

Policija informavo, kad automobilyje, įsirėžusiame į ambasados pagrindinius vartus ir juos apgadinusiame, buvo 28 vienkartiniai butano balionėliai.

D. Trumpas į Pietų Korėjos sostinę turėtų atvykti ateinantį savaitgalį, po Japonijoje vyksiančio Didžiojo dvidešimtuko [G-20] viršūnių susitikimo.

Anksčiau šią savaitė vienas Seulo pareigūnas sakė žurnalistams, kad D. Trumpas ketina aplankyti Pietų ir Šiaurės Korėjas skiriančią Demilitarizuotąją zoną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.