Šeimos drama: nusiskandinusi pora su savimi nusitempė ir devynmetę

Savaitę trukusias devynmetės paieškas Kinijoje vainikavo tragiška žinia. Gelbėtojai sekmadienį rado mergaitės kūną Rytų Kinijos jūroje, praneša JAV televizija CNN.

Nors ant 9-metės Zh.Zixin kūno nebuvo rasta smurto žymių, policija netiki, kad tai buvo nelaimingas atsitikimas.i<br>123rf nuotr.
Nors ant 9-metės Zh.Zixin kūno nebuvo rasta smurto žymių, policija netiki, kad tai buvo nelaimingas atsitikimas.i<br>123rf nuotr.
Nors ant 9-metės Zh.Zixin kūno nebuvo rasta smurto žymių, policija netiki, kad tai buvo nelaimingas atsitikimas.i<br> Kinijos policijos nuotr.
Nors ant 9-metės Zh.Zixin kūno nebuvo rasta smurto žymių, policija netiki, kad tai buvo nelaimingas atsitikimas.i<br> Kinijos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 15, 2019, 10:19 PM, atnaujinta Jul 16, 2019, 1:31 PM

Džedziango provincijos pareigūnai sekmadienį pranešė, kad 9-metė Zhang Zixin buvo rasta nuskendusi Sianšanio apygardos jūros vandenyse. Nors ant mergaitės kūno nebuvo rasta smurto žymių, policija netiki, kad tai buvo nelaimingas atsitikimas.

Milijonai kinų sulaikę kvapą stebėjo, kaip gelbėtojai šukavo jūros pakrantę ieškodami ilgaplaukės antrokės su akiniais. Jos tapatybės dokumentas buvo rastas krantinėje esančiame paviljone.

Mergaitė paskutinį kartą buvo pastebėta liepos 7 d. keliaujanti su vidutinio amžiaus pora netoli rajono, kur vėliau buvo vykdomos paieškos.

Pasak policijos, minėta pora nuomojosi kambarius Zh.Zixin šeimos namuose maždaug už 150 km esančioje kaimo vietovėje.

Kai po kelių valandų pora vėl pakliuvo į lauko stebėjimo kamerų objektyvą, mergaitės su jais nebuvo.

Pasak policijos, iš Guangdongo provincijos atkeliavusi pora tą patį vakarą nusiskandino netoliese esančiame ežere.

Tyrėjų duomenimis, 43 metų vyras pavarde Liangas ir 45 metų moteris pavarde Xie metų metus viliodavo pinigus iš draugų ir artimųjų ir keliavo po Kiniją.

Paskutiniai įrašai socialiniuose tinkluose rodo, kad pora norėjo nusižudyti kartu su Zh.Zixin, kurią laikė savo krikšto dukra.

Mergaitės tėvas Zhangas Junas pasakojo Kinijos žiniasklaidai, kad Liangas ir Xie norėjo pasiimti mergaitę su savimi į draugų vestuves Šanchajuje. Nepaisydama šeimos prieštaravimų, pora vis tiek ją išsivežė.

Iš pradžių Zh.Junas susirašinėjo su dukra, o Liangas kasdien informuodavo jį, kaip jiems sekasi. Tačiau vieną dieną kontaktas nutrūko, tėvas kreipėsi į policiją, ir buvo pradėta mergaitės paieška.

Nusiskandinusi pora iki šiol neturėjo problemų su teisėsauga. Nebuvo ir jokių požymių, kad jie priklausė kokiai nors sektai, nors ši versija greitai išpopuliarėjo socialiniuose tinkluose. Prieš nusižudydami jie nebuvo apsvaigę nei nuo alkoholio, nei nuo narkotikų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.