Gruzijos premjeras pirmadienį gali pranešti apie atsistatydinimą

Sakartvelo premjeras Mamuka Bachtadzė planuoja rugsėjo 2-ąją pranešti apie „vyriausybės permainas“, pranešė valdančiosios partijos lyderis parlamente Georgijus Volskis.

Anot Sakartvelo žiniasklaidos, premjeras M. Backtadzė rengiasi atsistatydinti, o tai reiškia viso ministrų kabineto atsistatydinimą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Anot Sakartvelo žiniasklaidos, premjeras M. Backtadzė rengiasi atsistatydinti, o tai reiškia viso ministrų kabineto atsistatydinimą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 1, 2019, 8:39 PM

„Ministras pirmininkas Mamuka Bachtadzė išsamiai apie tai informuos pirmadienį per trumpą spaudos konferenciją. Šiandien mes aptarėme permainų vyriausybėje klausimus. Ši diskusija antradienį bus pratęsta partijos politinėje taryboje“, – sekmadienį po valdančiosios partijos vadovų posėdžio sakė G. Volskis.

Anot žiniasklaidos, premjeras M. Backtadzė rengiasi atsistatydinti, o tai reiškia viso ministrų kabineto atsistatydinimą.

Jei tai įvyktų, realiausiais kandidatais perimti vadovavimą vyriausybei laikomai vidaus reikalų ministras Giorgijus Gacharija ir infrastruktūros ministrė Maja Ckitišvili.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.