Pametusiems savo pasą pagalbos ranką išties „McDonald’s“

Tokios diplomatinės partnerystės dar nėra buvę. Dabar Austrijoje pasimetusiems ar asmens dokumentus praradusiems amerikiečiams pagalbos ranką nusprendė ištiesti greitojo maisto restoranų tinklas „McDonald’s“.

Austrijos „McDonald’s“ gelbės turistus.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Austrijos „McDonald’s“ gelbės turistus.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2019, 8:07 PM

Greičiausiai nekiltų mintis prašyti pagalbos mėsainių restorane, jei pamestumėte pasą svečioje šalyje. Tačiau Austrijoje su problemomis susidūrę JAV piliečiai galės sulaukti pagalbos „McDonald’s“.

Sudarius naują partnerystę amerikietiško greitojo maisto restoranų tinklo padaliniai Austrijoje padės turistams susisiekti su savo diplomatine atstovybe.

„Darbuotojai bet kuriame „McDonald’s“ restorane Austrijoje padės tiems, kurie norės susisiekti su savo ambasada ir paprašyti konsulinės pagalbos“, – rašė JAV ambasada Austrijoje.

Konsulinės paslaugos – pranešimas apie pamestą ar pavogtą asmens dokumentą, pagalba keliaujant, informacijos suteikimas.

„Ar dabar prie mėsainio bus galima užsisakyti „MakVizą“ ir „MakPasą“?“ – juokavo internautai.

Kai kas tokią naują idėją sveikino, o kai kas šaipėsi: „Ar amerikiečiai jums atrodo per kvaili, kad negalėtų pasižiūrėti internete, kur yra artimiausia diplomatinė atstovybė?“

Parengta pagal AFP.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.