Mitais apipinta mergaitės dingimo istorija: vaiko mama kaltinama melu

JAV Šiaurės Karolinos valstijos pareigūnai trečiadienį atlikę mergaitės paiešką vieno iš tvenkinių dugne konstatavo – paieška jokių rezultatų nedavė.

15 mėnesių Evelyn Mae Boswell paskutinį kartą matyta gruodį, tačiau apie jos dingimą jos mama Megan pranešė tik šį mėnesį.<br>lrytas.lt koliažas
15 mėnesių Evelyn Mae Boswell paskutinį kartą matyta gruodį, tačiau apie jos dingimą jos mama Megan pranešė tik šį mėnesį.<br>lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2020, 9:59 PM

15 mėnesių Evelyn Mae Boswell paskutinį kartą matyta gruodį, tačiau apie jos dingimą pranešta tik šį mėnesį.

Mergaitės mama buvo suimta prabėgus dienai po to, kai pateikė klaidingą informaciją apie jos vaiko dingimo laiką. „Paieška buvo bevaisė dėl pateiktų faktų klaidingumo“, – teigė vietos šerifo atstovas spaudai.

„Klaidingi merginos liudijimai šį tyrimą ir paiešką pavertė visišku farsu“, – sakė vienos iš Tenesio valstijos apygardos šerifas Jeffas Cassidy.

„Kaskart, kai ji yra apklausiama, jos istorija ir pasakojimas pasikeičia. Ir aš nejuokauju. Kiekvieną kartą“, – situaciją paaiškino J.Cassidy.

Iš pradžių M.Boswell pasakojo, kad jos dukra yra su jos tėvu Virdžinijos valstijoje, tačiau policija išsiaiškino, kad minėtasis vyras nėra mergaitės tėtis.

Tenesio tyrimų tarnyba pasakojo, kad paskutinį kartą E.M.Boswell buvo matyta gruodžio 26 dieną, tačiau jos mama pateikė klaidingas dingimo datas.

Mergaitės paieška toliau tęsiama. „Visi tikimės geriausio ir tikimės surasti mergaitę gyvą bei sveiką. Nenustosime jos ieškoti“, – kalbėjo šerifas J.Cassidy.

Mergaitės močiutė Angela Boswell praėjusią savaitę taip pat buvo suimta, tačiau už visiškai kitus kaltinimus ir laikoma toje pačioje įkalinimo įstaigoje, kaip ir jos dukra.

Parengta pagal nbcnews.com inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.