Meksikoje iš pasalų nušauta žurnalistė

Rytinėje Meksikos Verakruso valstijoje iš pasalų buvo nušauta žurnalistė, pirmadienį pranešė pareigūnai.

Rytinėje Meksikos Verakruso valstijoje iš pasalų buvo nušauta žurnalistė, pirmadienį pranešė pareigūnai.  <br> 123rf asociatyvi nuotr.
Rytinėje Meksikos Verakruso valstijoje iš pasalų buvo nušauta žurnalistė, pirmadienį pranešė pareigūnai.  <br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 31, 2020, 10:07 AM

Dienraščio „Diario de Xalapa“ korespondentę Marią Eleną Ferral nušovė du ant motociklų sėdėję vyrai, kai moteris lipo į savo automobilį. Užpuolikai paspruko iš nusikaltimo vietos, naujienų agentūrai AFP sakė šaltinis iš policijos.

„Nepaisant gydytojų pastangų išsaugoti jos gyvybę, labai apgailestaujame sužinoję, kad prieš kelias minutes mirė žurnalistė Maria Elena Ferral“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė Verakruso gubernatorius Cuitlahuacas Garcia.

Meksika yra viena pavojingiausių pasaulio šalių žurnalistams; nuo 2000 metų ten nužudyta daugiau nei 100 žiniasklaidos darbuotojų.

„Valdžia turėtų nedelsdama ištirti šiuos įvykius ir suteikti apsaugą jos šeimai ir kolegoms“, – AFP sakė žiniasklaidos teisių grupės „Žurnalistai be sienų“ atstovė Balbina Flores.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.