Ukrainos vicepremjeras tikisi, kad bus peržiūrėtas asociacijos su ES susitarimas

Ukraina tikisi gilinti bendradarbiavimą su Europos Sąjungos šalimis ir kad bus peržiūrėtos asociacijos su ES susitarimo sąlygos, pirmadienį pareiškė už europinę ir euroatlantinę integraciją atsakingas ukrainiečių vicepremjeras Vadymas Prystaika.

 Ukraina tikisi gilinti bendradarbiavimą su Europos Sąjungos šalimis ir kad bus peržiūrėtos asociacijos su ES susitarimo sąlygos.  <br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Ukraina tikisi gilinti bendradarbiavimą su Europos Sąjungos šalimis ir kad bus peržiūrėtos asociacijos su ES susitarimo sąlygos.  <br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2020, 9:13 AM

„Dabar yra labai geras momentas, nes kaip tik priartėjo dešimtmečio terminas, kai mes galime peržiūrėti sąlygas, ir mūsų gamintojai laukia sąlygų peržiūrėjimo. Kadangi dauguma nustatytų kvotų mūsų jau nebetenkina, mes perėjome pirmųjų kontaktų su Europos Sąjunga etapą pagal susitarimus dėl betarifės prekybos. Tikiuosi, kad mes juos peržiūrėsime“, – sakė vicepremjeras.

V. Prystaikos nuomone, gilinti bendradarbiavimą su ES įmanoma skaitmeninėje srityje, muitinės, justicijos, gynybos klausimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.