PSO: Kalėdų senelis „turi imunitetą“ koronavirusui ir galės dalyti dovanėles

Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) ramina vaikus: Kalėdų senelis, nepaisant koronaviruso pandemijos, galės keliauti po pasaulį ir dalyti dovanas.

 Pasaulio sveikatos organizacija ramina vaikus: Kalėdų senelis, nepaisant koronaviruso pandemijos, galės keliauti po pasaulį ir dalyti dovanas.  <br> TASS/Scanpix nuotr.
 Pasaulio sveikatos organizacija ramina vaikus: Kalėdų senelis, nepaisant koronaviruso pandemijos, galės keliauti po pasaulį ir dalyti dovanas.  <br> TASS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2020, 9:03 AM, atnaujinta Dec 15, 2020, 10:33 AM

PSO ekspertė kovai su pandemija Maria Van Kerkhove pirmadienį Ženevoje sakė suprantanti nerimą dėl Kalėdų senelio, nes jis yra „garbingo amžiaus“. Tačiau ji pabrėžė, kad Kalėdų senelis „turi imunitetą“ koronavirusui.

M. V. Kerkhove teigė, kad ji ir jos kolegos trumpai šnektelėjo su Kalėdų seneliu – jis ir jo žmona esą jaučiasi „labai gerai“ ir šiuo metu yra „labai užsiėmę“.

Ekspertė taip pat sakė, jog PSO iš daugybės vyriausybių sužinojo, kad jos specialiai Kalėdų seneliui sušvelnino dėl pandemijos paskelbtas įvažiavimo ir karantino taisykles. Tai reiškia, kad Kalėdų senelis ir jo skrajojantys elniai galės atvykti ir „atnešti vaikams dovanėlių“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.