Kraupi egzekucija prekybos centre: nepilnametės žudikės viską transliavo socialiniuose tinkluose

Praėjusį savaitgalį buvo sulaikytos 4 nepilnametės dėl kitos merginos nužudymo prekybos centre „Walmart“. Kraupią egzekuciją merginos transliavo gyvai socialiniuose tinkluose.

 Praėjusį savaitgalį buvo sulaikytos 4 nepilnametės dėl kitos merginos nužudymo prekybos centre „Walmart“. Kraupią egzekuciją merginos transliavo gyvai socialiniuose tinkluose.<br> AP/Scanpix asociatyvi nuotr.
 Praėjusį savaitgalį buvo sulaikytos 4 nepilnametės dėl kitos merginos nužudymo prekybos centre „Walmart“. Kraupią egzekuciją merginos transliavo gyvai socialiniuose tinkluose.<br> AP/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-01-30 10:38

Incidentas įvyko Luizianos valstijoje Leik Čarlso mieste. Nužudymą įvykdė keturios mergaitės, kurioms yra nuo 12 iki 14 metų, rašo „The Independent“.

Manoma, kad įtariamosios vykdydamos nusikaltimą panaudojo parduotuvėje parduodamą peilį, kurį buvo pavogusios iš virtuvės reikalų skyriaus.

Tiesiogiai transliuotame vaizdo įraše matoma kaip peilį laikanti viena iš mergaičių eina link aukos. Vėliau nužudymą įgyvendinusios mergaitės pabėgo iš parduotuvės.

Vaizdo įraše buvo užfiksuota kaip viena iš jų sušunka: „ Ką tik „Walmart“ kažką padūrėme į širdį. Mums nusispjaut.“

Pareigūnai kol kas neatskleidė nusikaltimo motyvo, tačiau manoma, kad incidentas tarp merginų kilo prie netoliese esančio kino teatro.

Vienai iš paauglių paskelbti kaltinimai įvykdžius antro laipsnio žmogžudystę, o kitoms trims – prisidėjimo prie žmogžudystės.

Sulaikytos mergaitės buvo nuvežtos į nepilnamečių sulaikymo centrą.

Vietos šerifas Tony Mancusas ragina tėvus labiau prižiūrėti savo atžalas, nes tai yra jau ne pirmas incidentas pastaruoju metu.

„Tai yra trečias nužudymas per pastaruosius 6 mėnesius, kuriame kaltinamieji yra nuo 11 iki 16 metų. Jų kilmė ir odos spalva yra skirtinga, tad manau, kad visoje visuomenėje yra problemų“, – kalbėjo T.Mancusas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio