Kanadoje pareikšti kaltinimai prie bibliotekos žmogų subadžiusiam užpuolikui

Kanadoje 28-erių įtariamajam, ankstesnę dieną prie vienos Vankuverio bibliotekos peiliu mirtinai subadžiusiam vieną moterį ir sužeidusiam dar šešis žmones, sekmadienį buvo pareikšti kaltinimai.

ZUMA Press/Scanpix nuotr.
ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2021, 8:17 AM

Yannickas Bandaogo, kuris buvo sulaikytas nusikaltimo vietoje, kaltinamas surengęs ataką, per kurią žuvo jauna moteris.

„Jo kilmė, istorija BC (Britų Kolumbijoje) ir santykiai su aukomis, jei tokių yra, vis dar yra nustatomi“, – sakoma policijos pranešime. Jame priduriama, kad įtariamasis buvo operuotas dėl sužalojimų, kuriuos jis pats pasidarė.

Šeštadienio popietę įvykdyta ataka, kurios metu ginkluotas vyras žmones puolė šalia ramiame prestižiniame rajone esančios bibliotekos, sukrėtė visą šalį.

Televizijos kanalas CTV parodė vaizdo įrašą, kuriame, kaip manoma, užfiksuotas įtariamojo suėmimas ir matyti, kad jis sulaikymo metu dūrė sau peiliu į koją.

„Dalijamės bendruomenės sielvartu ir pasipiktinimu, – sakė vyresnysis inspektorius Ghalibas Bhayani iš Šiaurės Vankuverio policijos. – Lin Slėnio biblioteka yra rami vieta. Vieta, kur mūsų bendruomenė ateina mokytis, o vaikai – tyrinėti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.