Teksase mirė per šaudynes sužeistas vyras

Jaunas pašautas vyras mirė po savaigtalį įvykusių šaudynių Teksaso sostinės Ostino judrioje gatvėje, kur buvo sužeista keliolika žmonių, sekmadienį pranešė policija.

 Teksase mirė per šaudynes sužeistas vyras.  <br> AFP/Scanpix nuotr.
 Teksase mirė per šaudynes sužeistas vyras.  <br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2021, 10:24 AM

25 metų Douglasas Johnas Kantoras, hospitalizuotas dėl sunkių šautinių sužalojimų po anksti šeštadienį įvykusio šaudymo incidento, mirė vidurdienį, nurodoma Austino policijos departamento pranešime. Šia informaciją patvirtino ir policijos leitenantas Brianas Moonas.

Anot laikinojo policijos viršininko Josepho Chacono, šūviai aidėjo šeštadienį popietę dėl gausybės barų žinomoje gatvėje, kur incidento metu buvo uždarytas eismas. J. Chaconas pažymėjo, jog šaudynės tikriausiai kilo dėl ginčo.

Policijos vadovo duomenimis, buvo sulaikytas mažiausiai vienas įtariamasis. Departamentas nurodė, kad ieškoma galimo antrojo įtariamojo, bet išsamesnės informacijos nepateikė. Šiuo metu atliekamas tyrimas.

Šis masinio šaudymo incidentas – vienas iš mažiausiai trijų, įvykusių šalyje naktį į šeštadienį – buvo sukėlęs paniką savo naktiniu gyvenimu garsėjančioje 6-ojoje gatvėje mieste, kur yra įsikūręs Teksaso universitetas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.